Περιοδικό ΘΡΟΙΣΜΑ

Το περιοδικό ΘΡΟΪΣΜΑ κυκλοφορεί για 15η χρονιά ενώ οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα γιορτάζουν τα 80 τους χρόνια!

Θέατρο, κινηματογράφος, βιβλίο, θέατρο, αθλητισμός, περιβαλλοντικά προβλήματα και παιδαγωγικές προσεγγίσεις είναι μόνο κάποιες από τις θεματικές με τις οποίες καταπιάνονται οι συντάκτες του Θροϊσματος, ενώ πλούσιες είναι οι αναφορές στη δράση των 90 Ελλήνων και ξένων εθελοντών της Οργάνωσης Εθελοντών Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Η Ελένη Καραϊνδρου μιλά για τη μουσική της, τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και την σημερινή κατάσταση ενώ ο ζωγράφος Γιάννης Βέλλης αναφέρεται στην τέχνη του.

Ο αναγνώστης μέσα από τις φωτογραφίες και τα κείμενα θα διαπιστώσει τη διαχρονικότητα του έργου των “Χαρούμενων Παιδιών-Χαρούμενων Νιάτων” με τις αναφορές στη 80χρονη ιστορία τους αλλά και από το πως οι εθελοντές φαντάζονται την Κατασκήνωση στα 100 της χρόνια!

Παρουσιάζονται οι δράσεις των εθελοντών τους χειμερινούς μήνες αλλά και η πιστοποιημένη με ISO 9001 και 22000 προσπάθεια που κάνουν για τα 140 παιδιά που φιλοξενούνται δωρεάν στις κατασκηνώσεις.