Κοπή της πίτας 2014

2014_xmascard

Μετά

Στις 11 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της πίτας των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα στην Κατασκήνωση στον Άγιο Γεώργιο Μάνδρας.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός για τη εποχή αυτή και η Κατασκήνωση καταπράσινη και γεμάτη ανεμώνες και οι 70 φίλοι, γείτονες και εθελοντές που παραβρέθηκαν απόλαυσαν την φύση. Μαζί μας ήταν εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας ο Γιώργος Σαμπάνης που υποσχέθηκε ότι και φέτος ο Δήμος θα βοηθήσει στην λειτουργία της Κατασκήνωσης του 2014 με εξοπλισμό και τρόφιμα.

Αφού η Πρόεδρος Χρύσα Βαμβακά έκοψε την πίτα με τυχερό της χρονιάς τον Κώστια Αλεξανδρίδη όλοι απόλαυσαν τις σπεσιαλιτέ που ο καθένας είχε φέρει και το κρασί του φίλου Κώστα Διαμάντη της περίφημης ταβέρνας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στα Πετράλωνα.

Η μέρα έκλεισε με τους εθελοντές να παίζουν με χιούμορ αλλά και πάθος την παραδοσιακή αμπάριζα.

Πριν

Η κοπή της πίτας των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα για το 2014 θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στη 1 το μεσημέρι στην Κατασκήνωση στον Άγιο Γεώργιο Μάνδρας.
Οι εθελοντές και οι φίλοι θα απολαύσουν τη χειμωνιάτικη Κατασκήνωση και στο κοινό τραπέζι, που θα ακολουθήσει το κόψιμο της πίτας, θα γευθούν όσα καθένας τους θα συνεισφέρει.