Προσφορές τροφίμων και υλικών το 2012

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι δυσκολεύονται να βοηθήσουν οικονομικά για να γίνει η Κατασκήνωση πολλές εταιρείες βοήθησαν προσφέροντας τρόφιμα, υλικά και εξοπλισμό.

Οι εταιρείες αυτές ήταν: UNILEVER, NESTLE και η NESTLE Παγωτά, DANONE, MAΝΤΟΝΑ, ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ-Σ.ΨΙΛΙΑΝΟΣ, MISCO, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Σ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, JOHNSOΝ&JOHNSON, CRETAFARM, CHIPITA, ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, TOYOTA-ΠΛΕΣΤΗΣ, ΥΙΟΙ Δ.ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, SKOT AE, ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Ι. & Σ., ΑΕΕ, AGRINOEY.ΓΕ.ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε., Γ.ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ, Γ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΕ, ELEIA, ELBISCO, ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΕ, Food Allergens Laboratories, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΑΣΩ ΣΤΡΑΚΑΤΟΥΝΑ, ΕΦΗ ΛΑΜΠΙΡΗ, η οργάνωση ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και η  ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ που κατασκεύασε και λειτουργεί τον Βιολογικό καθαρισμό της Κατασκήνωσης.

 Πρέπει να τονιστεί η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν κατά ISO 9001 και ISO 22000 τις υπηρεσίες που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Ελπίζουμε ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.

Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν στην εξεύρεση χορηγιών η οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ αλλά και οι Άννα Καρακατσάνη, Γιώργος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Κουβάτσος και Ξενοφών Παπαϊωάννου.

Πολύπλευρη και ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ χάρις στο μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς, αλλά και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ελευσίνας και ο Δήμος Μάνδρας.