Συνεστίαση φίλων και στελεχών

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα, πραγματοποιήθηκε Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα. Παρά την δυσμενή, για τους πολλούς, οικονομική κατάσταση, 190 φίλοι και εθελοντές εγκατέλειψαν την εσωστρέφεια της εποχής, έφτιαξαν μικρές παρέες που ενώθηκαν σε μια μεγάλη παρέα και αποφάσισαν να περάσουν καλά και να βοηθήσουν μια σημαντική προσπάθεια σαν τη δική μας.

Τη συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ελευσίνας και φίλος Γιώργος Τσουκαλάς ενώ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σχολής Μηχανολόγων του ΕΜΠ Δημήτρης Παπαντώνης και γνωστοί παράγοντες της πόλης της Ελευσίνας.

Ο μπουφές ήταν εντυπωσιακός και η ρεμπέτικη κομπανία με το Δημήτρη Παπαφωτίου, τον Τάσο Βασιλειάδη και το Λαοκράτη Μπούκη, που προσφέρθηκαν να παίξουν δωρεάν, αλλά και τον μοναδικό Λεωνίδα Βιδάλη, μας συνεπήρε με την μουσική και τα τραγούδια.

Σε όλα σχεδόν τα τραπέζια κάποιος κάτι κέρδισε Βιβλία ή πίνακες ή τα εξαιρετικά κρασιά ΑΜΠΕΛΑΝΘΗ που πρόσφερε ο φίλος Τάσος Σουλτανόπουλος.

 

 

Καιρός να εγκαταλείψουμε την εσωστρέφεια της εποχής. Ας βγούμε έξω για μια βραδιά για να περάσουμε καλά και παράλληλα να βοηθήσουμε μια σημαντική προσπάθεια!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα, θα γίνει η ετήσια Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.
Η Συνεστίαση είναι πηγή εσόδων αλλά και μια ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν καλά άνθρωποι που αγαπούν το έργο που γίνεται για τα παιδιά της μεγαλύτερης ανάγκης, κυρίως στην Κατασκήνωση.
Μπορεί τα έσοδα της συνεστίασης να είναι σημαντικά για μας, σημαντικότερο όμως είναι το να βρισκόμαστε μαζί. Γι΄αυτό το Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν, μείωσε την τιμή της πρόσκλησης που θα είναι 22€ και όχι 25€ (και 18€ για φοιτητές και άνεργους).
Δημιουργήστε λοιπόν την μικρή σας παρέα και ελάτε να ενωθείτε με τις άλλες που θα είναι εκεί σε μια βραδιά με εκπλήξεις, καλή διάθεση και κέφι.
Για να πάρετε προσκλήσεις επικοινωνήστε με τη Χρύσα Βαμβακά, τον Τιμολέοντα Χατζηβασιλείου και το Δημήτρη Αντωνίου ή με τα Γραφεία μας.