Συνεστίαση Φίλων και Στελεχών

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα, θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, η Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Η συνεστίαση δεν είναι μόνο μια πηγή εσόδων αλλά και μια ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται γι΄ αυτά στην Κατασκήνωση.

Το Δ.Σ., επιθυμώντας περισσότερο από όλα να δει φίλους και εθελοντές να βρίσκονται μαζί σε μια βραδιά που θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να κάνουν κάτι θετικό και να εγκαταλείψουν την εσωστρέφεια της εποχής, μείωσε κι άλλο τις τιμές των προσκλήσεων που θα είναι 20€ αλλά μόνο 15€ για φοιτητές και άνεργους.

 Δημιουργήστε λοιπόν την μικρή σας παρέα και ελάτε να ενωθείτε με τις άλλες που θα είναι εκεί σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καλή διάθεση και κέφι.

Για να πάρετε προσκλήσεις επικοινωνήστε με την Χρύσα Βαμβακά, τον Τιμολέοντα Χατζηβασιλείου και το Δημήτρη Αντωνίου ή αφήστε μήνυμα στα Γραφεία μας.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα έγινε η ετήσια Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα που δεν είναι μόνο μια πηγή εσόδων αλλά και μια ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται γι΄ αυτά στην Κατασκήνωση.

Οι 180 φίλοι και εθελοντές που παραβρέθηκαν, κι ανάμεσά τους οι Καθηγητές Πανεπιστημίου Μαρία Θεσσαλού και Τάσος Λεγάκις,  είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε μικρές παρέες απολαμβάνοντας το φαγητό και το κρασί τους και στη συνέχεια να ενωθούν για να τραγουδήσουν όλοι μαζί και να χορέψουν μέχρι τις 3.30 το πρωί τα τραγούδια που με πολύ κέφι έλεγαν ο Νίκος Ναούμης με το μοναδικό μπουζούκι του, η Ελένη Φίλιππα με το σαντούρι της και ο αξεπέραστος Λεωνίδας Βιδάλης με την κιθάρα του.

Η βραδιά ήταν μια μικρή όαση στις δυσκολίες που όλοι περνούν αυτή την εποχή αλλά και μια βραδιά που

sinestiasi-afisa-2013