10-19 Οκτωβρίου 2023: 27η Έκθεση προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου

Πολλά έργα έχουν παραληφθεί και η Έκθεση θα στηθεί τις επόμενες μέρες αλλά περιμένουμε και άλλες συμμετοχές ακόμα και τώρα!
Η ‘Εκθεση προσφοράς θα γίνει από 10 έως 19 Οκτωβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο (το παλιό πιλοποιείο Πουλόπουλου) στην Ηρακλειδών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Βακιρτζής, Βαρλάμος, Θεοδωρόπουλος, Τέτσης, Μόραλης, Τσαρούχης, Χατζημιχάλη είναι μερικοί από τους περισσότερους από πεντακόσιους Ζωγράφους, Χαράκτες και Γλύπτες, που ανταποκρίθηκαν στο παρελθόν και τα έργα τους κόσμησαν τις Εκθέσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Καλλιτέχνες (Ζωγράφους, Χαράκτες, Γλύπτες) και ζητάμε να προσφέρουν ένα έργο τους καθώς και στους Συγγραφείς και Εκδοτικούς Οίκους για βιβλία τους, που όχι μόνο θα κοσμήσουν την Έκθεση, αλλά θα ενισχύσουν οικονομικά τις προσπάθειές μας για τη δωρεάν σίτιση και τη ψυχοκοινωνική στήριξη των 140 παιδιών της Κατασκήνωσης.
Απαντήστε θετικά στην έκκλησή μας τηλεφωνώντας είτε στο Στρατή Πυρουνάκη (6936945206) είτε στα Γραφεία (2103226019) είτε στέλνοντας ένα e-mail στο kataskinoseis@yahoo.com.