26η Έκθεση προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου

Η ‘Εκθεση προσφοράς θα γίνει από 21 έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο (το παλιό πιλοποιείο Πουλόπουλου) στην Ηρακλειδών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1964, τότε που ο ιδρυτής του Σωματείου μας, π.Γεώργιος Πυρουνάκης κάλεσε τους Καλλιτέχνες και Λογοτέχνες να δωρίσουν έργα τους για να συμβάλουν στη δωρεάν φιλοξενία παιδιών με πολλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στους πρόποδες του όρους Πατέρας.
Βακιρτζής, Βαρλάμος, Θεοδωρόπουλος, Τέτσης, Μόραλης, Τσαρούχης, Χατζημιχάλη, Κομιανού είναι μερικοί από τους περισσότερους από πεντακόσιους Ζωγράφους, Χαράκτες και Γλύπτες που ανταποκρίθηκαν στο παρελθόν και τα έργα τους κόσμησαν τις Εκθέσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Καλλιτέχνες (Ζωγράφους, Χαράκτες, Γλύπτες και ζητάμε να προσφέρουν ένα έργο τους και στους Συγγραφείς και Εκδοτικούς Οίκους για βιβλία τους που όχι μόνο θα κοσμήσουν την Έκθεση αλλά θα ενισχύσουν οικονομικά τις προσπάθειές μας για τη δωρεάν σίτιση και τη ψυχοκοινωνική στήριξη των 140 παιδιών της Κατασκήνωσης.
Απαντήστε θετικά στην έκκλησή μας είτε τηλεφωνώντας στα Γραφεία μας (2103226019) ή στο Στρατή Πυρουνάκη (6936945206) είτε στέλνοντας ένα e-mail στο kataskinoseis@yahoo.com.

Ήδη οι πρώτοι φίλοι καλλιτέχνες έχουν προφέρει έργα τους.