5ο Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης 2015

To 5ο εθελοντικό παζάρι Αλληλεγγύης οργανώθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015.
Με μια νέα διαρρύθμιση τοποθετήθηκαν τριάντα πάγκοι γεμάτοι με κοσμήματα, διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, κουζινικά, αξεσουάρ, φωτιστικά, μικρές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, cds, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα και πολλά άλλα.
Πολλά είδη δώρων πρόσφερε η Αλίκη Βαμβακάρη και ο Πάνος Μήλιος, κοσμήματα οι φίλες Σοφία Χατζήνα, Ελπίδα Γαζή και Έφη Λαμπίρη, αρωματικά σαπούνια οι φίλες Μυρτώ Δεληγιάννη, Κατερίνα Κωνσταντίνου και Νίκη Αλεξάκου, τις κεραλοιφές η Ειρήνη Νούσα, τα χειροτεχνήματα οι Μαργαρίτα Νικολοπούλου, Ρούλα Γαζή και Καίτη Βόγλη, τις αφίσες Απόλλων ο Ανδρέας Αδάμης, τις κάρτες η Ελίζα Κουτούβαλη ενώ τα μπλουζάκια ο Γιώργος Πυρουνάκης της D-sign και τις εκτυπώσεις η Ειρήνη Καγιά της Quality Printing Solutions.
Τα καινούρια τους βιβλία προσέφεραν οι Γιάννης Γαβαλάς και Στέφανος Γανωτής.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ήταν ο μπουφές με τα γλυκά και τις πίτες που έφερναν συνεχώς φίλες με εξαιρετικές επιδόσεις στη μαγειρική αλλά και τα ποτά που πρόσφερε ο φίλος Στέλιος Ζαχαρίας. Εξοπλισμό του μπουφέ προσέφεραν οι ATTICA TERRA FOOD & DRINKS ΑΕΒΕ και Ντίνα Πολυχρόνη.
Η μεγάλη ομάδα εθελοντών ήταν εκεί όλο το διήμερο για να διαθέτει αντικείμενα και τρόφιμα και να υποδέχεται με ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα τους δεκάδες επισκέπτες. Έφυγαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν όλα είχαν μεταφερθεί στις αποθήκες και ο χώρος παραδόθηκε καθαρός.
Ξεχωριστή ήταν η βραδυά με ΤΑΔΕLFIA ΤΑΔΕ, ένα μουσικό ντουέτο των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη που μελοποιεί ποιήματα μεγάλων δημιουργών.
Το παζάρι πήγε καλά και οικονομικά και τα έσοδά του εξασφαλίζουν τη φιλοξενία αρκετών παιδιών της Κατασκήνωσης του επόμενου Ιουλίου.
Στην επιτυχία του παζαριού συνέβαλαν οι φίλοι Νικόλας Καμακάρης και Γιώργος Σμυρνής που διέθεσαν χρόνο στον ΑLPHA 989 FM αλλά και η Μαρία Τσώλη, ο Σταύρος Διοσκουρίδης και η Διονυσία Μαρίνου που προώθησαν το Παζάρι στο ΒΗΜΑ και στο POPAGANDA και στα ΝΕΑ.

Αφίσα Bazaar 2015