8ο εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης

Εδώ και ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το 8ο εθελοντικό παζάρι Αλληλεγγύης που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα.
Η μεγάλη ομάδα εθελοντών που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, έχει οργανωθεί σε επιτροπές ανά τομέα που συνεδριάζουν τακτικά. Έχει αρχίσει η συγκέντρωση και η κατασκευή όσων θα διατεθούν στο παζάρι.

Στο παζάρι θα προσφερθούν μεταχειρισμένα αντικείμενα και χειροτεχνήματα κατασκευασμένα από τους εθελοντές και τους φίλους τους.
Μεταχειρισμένα αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
Επειδή λοιπόν, δεν προορίζονται για τα σκουπίδια κι επειδή «τα πράγματα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται», ξαναδίνουμε αξία, προσφέρουμε πράγματα αχρησιμοποίητα, αλλά όχι άχρηστα.
Τα αντικείμενα που δεχόμαστε είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή ένα φίλο. Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Τι μπορείτε να προσφέρετε και πως μπορείτε να βοηθήσετε;
Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, φωτιστικά, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περιφερειακά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. μαρμελάδες, ζυμαρικά, κρασί, λάδι, γλυκά του κουταλιού, ηδύποτα, μπαχαρικά), χειροποίητα γλυκά (κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα) κλπ.
Δηλώστε ότι θα ετοιμάσετε γλυκά, πίτες κλπ για να διατεθούν τις ώρες λειτουργίας του παζαριού στους επισκέπτες.

Τι θα βρείτε εκεί;
Αυτά που θα έχουν προσφερθεί! Γι΄ αυτό μην κάνετε τα γιορτινά ψώνια σας νωρίτερα. Θα βρείτε πολλά στο Παζάρι μας και σε καλές τιμές.

Χαρίστε μας πράγματα που δεν χρειάζεστε, ελάτε και διαθέστε τα οι ίδιοι! Εσείς παραχωρείτε περιττά πράγματα, αυτοί που τα χρειάζονται τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε το σωματείο να βοηθήσει τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης!

Για να προσφέρετε αντικείμενα ή τρόφιμα
Μπορείτε να τα φέρετε οι ίδιοι κάθε Δευτέρα: 20.00-22.00, Τρίτη: 12.30-14.30 και Πέμπτη: 18.00-20.00, στα γραφεία του Σωματείου, Χέυδεν 14, Πλατεία Βικτωρίας και την παραμονή (7/12/2018) ώρες 18.00-22.30, στον χώρο του παζαριού ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6972 162 583

Διαρκής ενημέρωση στα:
https://www.facebook.com/kataskinosibazaar
https://www.facebook.com/groups/362733537223638/
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3226019 ή στο bazaar.xpxn@gmail.com για κάθε πληροφορία.