Χορηγίες και Λαχειοφόρος αγορά 2015

Χορηγίες και Λαχειοφόρος αγορά

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, τα capital controls και τους φόβους και για ελλείψεις προϊόντων τα καταφέραμε. Η Κατασκήνωση γέμισε παιδιά που χόρτασαν ποιοτικό φαγητό, αγάπη και φροντίδα. Οι Έλληνες και ξένοι εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες αλλά στις χορηγίες τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ένα ακόμα μέρος του μικρού αποθεματικού μας ξοδεύτηκε.
Αν δεν υπάρξουν άμεσα μεγάλοι χορηγοί η Κατασκήνωση δεν θα γίνεται και τα παιδιά θα μένουν το καλοκαίρι πεινασμένα στις ζεστές και στενόχωρες κατοικίες τους ή στα Ιδρύματα.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του στους μεγάλους χορηγούς του 2015 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 3.000€. Αυτοί ήταν το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ, η ΟΛΠ ΑΕ με την έγκριση του Γιώργου Ανωμερίτη και δύο ακόμα φίλοι που για πολλά χρόνια μας ενισχύουν με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμούν να κοινοποιείται το όνομά τους. Ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι όλοι συμπαραστάτες των προσπαθειών μας.
Το Λαχείο 2015 δεν κυκλοφόρησε ποτέ με ευθύνη της Γραφειοκρατίας του Ελληνικού Κράτους, γεγονός που μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο αφού το Λαχείο είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.
Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι οποιοδήποτε ποσό, οποιαδήποτε εποχή θα είναι στα παιδιά.

Χορηγίες τροφίμων

Αν και οι χορηγίες χρημάτων δεν πήγαν καλά οι προσφορές τροφίμων, υλικών και εξοπλισμού βοήθησαν πάρα πολύ να γίνει η Κατασκήνωση.
Πολλές εταιρείες βοήθησαν όπως οι:
UNILEVER και UNILEVER Παγωτά, NESTLE και η NESTLE Παγωτά, ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ-Σ.ΨΙΛΙΑΝΟΣ, MISCO, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Σ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, TOYOTA-ΠΛΕΣΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΙΟΙ Δ.ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, SKOT AE, ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Ι. & Σ. ΑΕΕ, AGRINO-EY.Γ.ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε., BINGO-TOTTIS, EL BISCO, MONDELEZ INTERNATIONAL, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ, Γ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΕ, Food Allergens Laboratories, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ΒΑΣΩ ΣΤΡΑΚΑΤΟΥΝΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΥΡΔΗ, το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΙΩΛΗ και η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ που κατασκεύασε και λειτουργεί τον Βιολογικό καθαρισμό της Κατασκήνωσης.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν κατά ISO 9001 και ISO 22000 τις υπηρεσίες που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν.
Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ χάρις στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς ενώ ο Δήμος Μάνδρας προσέφερε τεχνική υποστήριξη.
Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν στην εξεύρεση χορηγιών οι Γιώργος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Κουβάτσος Αντώνης Μπέρτσος, Κατερίνα Μαρινάκη και Ξενοφών Παπαϊωάννου.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.