Χορηγίες και Λαχειοφόρος αγορά 2017

Η Κατασκήνωση ήταν εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν χορτάτα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες και ξένοι εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες όμως στα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα.
Αν δεν υπάρξουν άμεσα μεγάλοι χορηγοί η Κατασκήνωση δεν θα γίνεται και τα παιδιά θα μένουν το καλοκαίρι πεινασμένα στις ζεστές και στενόχωρες κατοικίες τους ή στα Ιδρύματα.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του στους μεγάλους χορηγούς του 2017 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 3.000€. Αυτοί ήταν το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ και δύο ακόμα φίλοι που για πολλά χρόνια μας ενισχύουν με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμούν να κοινοποιείται το όνομά τους. Ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι όλοι συμπαραστάτες των προσπαθειών μας.
Το Λαχείο 2017 παρά το γεγονός ότι ήταν σε κυκλοφορία μόλις 15 μέρες πήγε μέτρια αλλά καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά χάρις στις προσπάθειες όλων. Διατέθηκαν περίπου 5.500 λαχνοί και εισπράχτηκαν σχεδόν 11.000€.
Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι οποιοδήποτε ποσό, ακόμα και φαινομενικά ασήμαντο, είναι χρήσιμο για όσα γίνονται για τα παιδιά μας.