Εθελοντές 2022

Ας κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα παιδιά στην Κατασκήνωση!
Δύο ακόμα σεμινάρια έγιναν στις 7 Μαϊου στην Κατασκήνωση με εισηγήτριες τις Ζωή Γυφτάκη και Κατερίνα Αδαμοπούλου που ενθουσίασαν τους 44 εθελοντές που τα παρακολούθησαν.
Οι περισσότεροι από τους 50 εθελοντές, που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, ξεκαθάρισαν τα προγράμματά τους με σπουδές και δουλειές και δήλωσαν ΝΑΙ στη διαθεσιμότητά τους για την φετινή Κατασκήνωση στον Πέτρο Καλλίτση. Σε όσους δεν το έκαναν δίνεται μια μικρή παράταση μέχρι τις 5 Ιουνίου 2022.
Όλοι πρέπει να έχουν πιστοποιητικό υγείας που να ισχύει, δηλαδή να έχει εκδοθεί μετά την 1.1.2021.
Είναι άγνωστο τι θα μας ζητηθεί σχετικά με τον εμβολιασμό και τα μέτρα κατά της πανδημίας, αλλά το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα μπαίνουν με αρνητικό test και ότι η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει με το επιτυχημένο μοντέλο των δύο τελευταίων ετών (όχι επισκεπτήρια, ελάχιστα πήγαινε-έλα, μέτρα υγιεινής, εβδομαδιαίο test κλπ).
Η αναζήτηση συνεργασιών για ξένους εθελοντές συνεχίζεται, αλλά δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής καρπούς. Μόνο κάποιοι εθελοντές από Ισπανία και Πολωνία έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Τα προγράμματα Ψυχαγωγίας, Χειροτεχνίας και Ομίλων καταρτίζονται και όλοι οι εθελοντές πρέπει να βοηθήσουν στην προετοιμασία τους.
Διαρκής ενημέρωση των εθελοντών στο site μας αλλά και στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/8327554133