Εθελοντές και Σεμινάρια 2021

Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο όλα γίνονται αποκλειστικά από εθελοντές και δεν γίνεται καμμιά δαπάνη για υλικές ανταμοιβές ανθρώπων!
Απευθυνθήκαμε στους περισσότερους από 100 ενεργούς εθελοντές μας και πολλοί από αυτούς μπόρεσαν να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμά μας να βοηθήσουν και στη φετινή προσπάθεια. Στην ομάδα προστέθηκαν και 15 νέοι φίλοι και φίλες ενώ κάποιοι από τους παλιούς ξένους εθελοντές θα ξαναέρθουν. Έτσι η Κατασκήνωση ξεκινάει με ελάχιστες δυσκολίες στη στελέχωσή της.
Οι Έλληνες και ξένοι εθελοντές που θα μπαίνουν στην Κατασκήνωση θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν κάνει self test και τα πήγαινε-έλα πρέπει να περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα.
Το Σάββατο 27 Ιουνίου έγιναν τα τελευταία διαδικτυακά σεμινάρια για ιατρικά θέματα και θέματα προστασίας από την πανδημία από την παιδίατρό μας Δρ. Ειρήνη Σπυριδάκη και για την ώρα Ομάδων από την παιδαγωγό-εμψυχώτρια Μαρία Σπάτουλα.
Η Οργανωτική συνάντηση των εθελοντών του 2021 έγινε και εφέτος στο Πάρκο Ελευθερίας τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 όπου ανακοινώθηκαν από τον Διευθυντή της Κατασκήνωσης Πέτρο Καλλίτση οι ρόλοι που καθένας θα έχει στην Κατασκήνωση και αποφασίστηκε το θέμα των κραυγών.
Στη διάρκεια της προκατασκηνωτικής θα γίνουν σεμινάρια για το πρόγραμμα, τους ρόλους αλλά και την Πυρόσβεση.
Τα προγράμματα των επιμέρους ωρών του προγράμματος είναι τροποποιημένα και όμοια με τα περσινά χωρίς να αλλάζουν οι παιδαγωγικοί στόχοι για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών.
Κάνουμε ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια και υψηλούς στόχους τα παιδιά στην Κατασκήνωση.
Διαρκής ενημέρωση των εθελοντών στο site μας αλλά και στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/8327554133/