Εθελοντές Κατασκήνωσης 2023

Όπως πολλά χρόνια τώρα σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο όλα γίνονται αποκλειστικά από εθελοντές χωρίς καμμιά υλική ανταμοιβή γιατί αρκούνται στη χαρά που δίνουν στα παιδιά και τις όμορφες μεταξύ τους σχέσεις.
Πολλοί νέοι φίλοι και φίλες προστέθηκαν στη μεγάλη ομάδα των παλιότερων εθελοντών, που φύλαξαν το μεγαλύτερο μέρος της άδειάς τους για να βοηθήσουν. Έτσι η Κατασκήνωση ξεκινάει με ελάχιστες δυσκολίες στη στελέχωσή της αφού περισσότεροι από 80 αθελοντές δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν σε όλη ή σε μέρος της περιόδου.
Τα προγράμματα των επιμέρους ωρών του προγράμματος, βασισμένα στους παιδαγωγικούς στόχους για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών, είναι έτοιμα ενώ έχουν ξεκινήσει και οι προμήθειες υλικών.
Οι εθελοντές, όποτε μπαίνουν στην Κατασκήνωση θα πρέπει να είναι εντελώς απύρετοι ενώ τα πήγαινε-έλα θα περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα.
Την Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 19.00 στην Κατασκήνωση, θα γίνουν τα σεμινάρια για το πρόγραμμα, τους ρόλους αλλά και την Πυρόσβεση.
Κάνουμε όλα όσα πρέπει για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια και υψηλούς στόχους τα παιδιά στην Κατασκήνωση.
Διαρκής ενημέρωση των εθελοντών στο site μας αλλά και στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/8327554133/