Γλέντι με παραδοσιακή μουσική στην Κατασκήνωση

Το Γλέντι θα γίνει στη Κατασκήνωση το Σάββατο 18 Μαϊου!
Τον Οκτώβριο δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αλλά τώρα είμαστε αποφασίσμένοι να διοργανώσουμε ένα γλέντι στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων, ώστε να βρεθούν μαζί μας περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών, για να γνωρίσουν το χώρο και εμάς, να καταλάβουν γιατί είμαστε 70+ χρόνια εκεί και όλοι μαζί να περάσουμε όμορφα ακούγοντας παραδοσιακή κυρίως μουσική με κλαρίνα, νταούλια κ.α., να δοκιμάσουμε γεύσεις από το μενού της Κατασκήνωσης, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.
Το πρόγραμμα θα είναι κάπως έτσι:
📌 Η Κατασκήνωση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί για βόλτες στην Κατασκήνωση. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ προσφέρονται για αθλοπαιδιές και παιχνίδια.
📌 Μετά τις 14.00, που φανταζόμαστε ότι θα έχουν έρθει οι περισσότεροι, θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το μπουφέ με ένα τυπικό μενού της Κατασκήνωσης. Ειδικά για το γλέντι θα υπάρχει και κόκκινο κρασί.
📌 Ενώ θα τρώμε θα αρχίσουν να παίζουν οι μουσικοί και το γλέντι θα «ανάψει».
Όλοι θα πρέπει να συμβάλουν στην μειωμένη χρήση πλαστικού (ποτήρια, πιάτα) και να ξέρουν ότι τα σκεύη της Κατασκήνωσης δεν είναι άπειρα.
Όταν κλείσει η εκδήλωση, θα πρέπει όλα να είναι στη θέση τους, καθαρά και τακτοποιημένα.
Για να οργανωθούμε καλύτερα και να προγραμματίσουμε τις αγορές μας θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 15 Μαϊου να δηλώσουν όλοι, επισκέπτες και εθελοντές, συμμετοχές με ακριβή αριθμό ατόμων.
Για την επικοινωνία και τις δηλώσεις συμμετοχής:
📞 6938060296 (τηλεφωνικά, viber, whatsapp)
📧 e-mail: kataskinoseis@yahoo.com
🟦 Facebook: με μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/KataskinosiXPXN/
Αν δεν ξέρετε πως να έρθετε θα σας στείλουμε το σχετικό link.
Όλοι θα έχουν συμμετοχή στις δαπάνες της εκδήλωσης, και τα χρήματα που θα περισσέψουν θα συμβάλουν στην κάλυψη κάποιων εξόδων της δωρεάν φιλοξενίας των παιδιών το καλοκαίρι στην Κατασκήνωση.
Ελάτε, θα περάσουμε διαφορετικά και όμορφα. Σας περιμένουμε με χαρά!