Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ: ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΙΣ 15/10

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΙς 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

Σκεφτήκαμε ότι τώρα που ο κωρονοϊος φεύγει ή τον φεύγουν από την καθημερινότητά μας να διοργανώσουμε ένα γλέντι στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων για να βρεθούν μαζί μας περισσότεροι άνθωποι (0-90 ετών) για να γνωρίσουν το χώρο και εμάς, να καταλάβουν γιατί είμαστε 70 χρόνια εκεί, και όλοι μαζί να περάσουμε όμορφα ακούγοντας παραδοσιακή κυρίως μουσική με κλαρίνα, νταούλια κ.α., να δοκιμάσουμε γεύσεις από το μενού της Κατασκήνωσης, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.

Το πρόγραμμα θα είναι κάπως έτσι:

  • Η Κατσκήνωση θα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί για βόλτες στην Κατασκήνωση και το Δάσος. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου,μπάσκετ και Βόλλευ προσφέρονται για αθλοπαιδιές και παιχνίδια.
  • Κατά τις 14.00, που φανταζόμαστε ότι θα έχουν έρθει οι περισσότεροι θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το μπουφέ με ένα τυπικό μενού της Κατασκήνωσης: Χοιρινό με πιπεριές, ρύζι, ρεβύθια μασάλα, σαλάτα και τυρί φέτα. Ειδικά για το γλέντι θα υπάρχει και κρασί κόκκινο και λευκό.
  • Ενώ θα τρώμε θα αρχίσουν να παίζουν οι μουσικοί και το γλέντι θα ανάψει.

Όλοι θα πρέπει να συμβάλουν στην μειωμένη χρήση πλαστικού (ποτήρια, πιάτα) και να ξέρουμε ότι τα σκεύη της Κατασκήνωσης δεν είναι άπειρα.

Κλείνοντας την εκδήλωση θα πρέπει όλα να είναι στη θέση τους, καθαρά και τακτοποιημένα.

Για να οργανωθούμε καλύτερα και να προγραμματίσουμε τις αγορές μας θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου να δηλώσουμε όλοι, επισκέπτες και εθελοντές, συμμετοχές με ακριβή αριθμό ατόμων.

Για την επικοινωνία και τις δηλώσεις συμμετοχής:


Αν δεν ξέρετε πως να έρθετε θα σας στείλουμε το σχετικό link.

Για τη συμμετοχή στα έξοδα καθένας θα προσφέρει 10€ που θα βάζει σε ένα ειδικό κουτί ή θα τα δίνει σε κάποιο στέλεχος της Κατασκήνωσης.

Οι εθελοντές της Κατασκήνωσης θα έχουν προγραμματισμένα Λ.

Ελάτε, θα περάσουμε διαφορετικά και όμορφα.

Σας περιμένουμε με χαρά!

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ

www.kataskinosi.gr

kataskinoseis@yahoo.com