Κατασκήνωση 2019

Τα παιδιά δεν φταίνε για όσα άσχημα τους συμβαίνουν και έχουν δικαίωματα στην καλή σίτιση, στην εκπαίδευση, στη φροντίδα και στη χαρά!
Συνεχίζουμε, 67 χρόνια στον ίδιο τόπο, με κέφι, χαρά, γνώση και ποιότητα
τις προσπάθειές μας για τα παιδιά της μεγαλύτερης ανάγκης και τους νέους.

Στις καλές και στις δύσκολες εποχές τα παιδιά, όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να πάνε Κατασκήνωση για να ζήσουν αλλιώς. Και θα πάνε!
Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ξεκινάει η Προκατασκηνωτική. Εθελοντές παλιοί και νέοι θα δουλέψουν για τρεις μέρες για να στήσουν σκηνές κρεβάτια, τραπεζαρίες και πολλά ακόμα, να βάψουν και να συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις και να καθαρίσουν τα πάντα.
Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 8.00 το πρωί τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν δωρεάν θα συγκεντρωθούν στην Ελευσίνα, στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, Περικλέους 13, για να μεταφερθούν με πούλμαν στην Κατασκήνωση.
Αφού περάσουν 20 αξέχαστες μέρες με τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους θα επιστρέψουν την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 19.30 το απόγευμα πάλι στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας για να τα παραλάβουν οι γονείς τους.
Επισκεπτήριο των γονέων των παιδιών υπάρχει μόνο το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Οι έλληνες και ξένοι εθελοντές θα μείνουν για να μαζέψουν την Κατασκήνωση μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.