Κατασκήνωση 2021- Απολογισμός

Τον Ιούλιο το τολμήσαμε και τελικά τα καταφέραμε πολύ καλά!
Για δεύτερη φορά μέσα στην πανδημία με πολλούς περιορισμούς και επιπλέον μέτρα και έξοδα πήραμε πάλι το ρίσκο να λειτουργήσει η Κατασκήνωση, γιατί ξέραμε ότι τα παιδιά και οι νέοι, μετά από μήνες εγκλεισμού και με πρόσθετες φοβίες, την είχαν απόλυτη ανάγκη.
Έτσι για μια ακόμα χρονιά, 69η στη σειρά, έζησαν μαζί μας στην Κατασκήνωση παιδιά που έχουν την άδικη τύχη να ζουν σε ιδρύματα, παιδιά χωρίς ή με ακατάλληλους γονείς, παιδιά που δυσκολεύονται να έχουν καλή και επαρκή σίτιση. Παιδιά, παιδάκια από πολλά μέρη του κόσμου, που εντάχθηκαν στις ομάδες τους και πέρασαν όμορφα μαζί με τα άλλα και τους εθελοντές μας.
Εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα προστασίας λόγω πανδημίας και κανένας δεν αρρώστησε όμως η πύλη της Κατασκήνωσης ήταν κλειστή για όλους, κάτι που δεν μας ταιριάζει.
Οι εθελοντές της Κατασκήνωσης του 2021 θα συζητήσουν όλα όσα έγιναν, για τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν, στον απολογισμό της φετινής Κατασκήνωσης που θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην Κατασκήνωση.