Νέα Παιδική Χαρά

Έχουμε ένα όνειρο για φέτος: Μια αναβαθμισμένη παιδική χαρά που θα στρέψει τα βλέμματα των παιδιών προς αυτήν για να παρατηρούν λιγότερο το πληγωμένο από την πυρκαγιά δάσος τους.

Η υπάρχουσα, πιστοποιημένη, παιδική χαρά καλύπτει τις ανάγκες το πολύ 25 παιδιών και έτσι κάθε μέρα, στις ελεύθερες ώρες, υπάρχει συνωστισμός και «αγωνία» για μια θέση στα όργανα που υπάρχουν, κάτι που επεσήμαναν οι εθελοντές στους απολογισμούς τους ενώ παράλληλα τόνιζαν την ανάγκη αναβάθμισής της. Και αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνει φέτος!

Η μελέτη της νέας παιδικής χαράς που θα εξυπηρετεί συγχρόνως 80 παιδιά, έγινε από τις αρχιτεκτόνισσές μας Σόνια Καραγεώργου, Μαρία Δραγανούδη και Ειρήνη Μαρκουλάκη, ενώ ο Αντώνης Παπακυριάκης και η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Α.Ε. είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν πολλά για την ολοκλήρωση του έργου.

Το έργο απαιτεί αρκετές χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες και την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων οργάνων. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες (μέχρι το Μαϊο) και έχει προϋπολογισμό 40.000€.

Καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση του έργου, να μας απαντήσουν το ταχύτερο αν μπορούν να διαθέσουν κάποιο ποσό για την αγορά ενός ή περισσότερων οργάνων ή να βοηθήσουν με μηχανήματα και μέσα στην πραγματοποίησή του.

Αν θέλετε την πλήρη μελέτη του έργου, στην παρακάτω παρουσίαση πατήστε πάνω δεξιά το κουμπί "Download" ή το κουμπί "Λήψη" στο κάτω μέρος του κουτιού της παρουσίασης, για την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf.

Μελέτη νέας παιδικής χαράς