Παιδική Χαρά και άλλα έργα

Η Παιδική Χαρά της Κατασκήνωσης αναμορφώθηκε χάρις στο προσωπικό ενδιαφέρον και τις δωρεές του Αντώνη Παπακυριάκη και των συνεργατών του στην εταιρεία ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ που τους ευχαριστούμε θερμά. Αρκετοί εθελοντές μας βοήθησαν στις εργασίες που απαιτήθηκαν και έτσι τώρα πια έχουμε μια πιστοποιημένη Παιδική Χαρά!
Παράλληλα με την προσωπική εργασία των εθελοντών μας και μικρά κόστη (για τα υλικά) έγιναν πολλές εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων με σημαντικότερες την ανακαίνιση του γηπέδου Basket, την επισκευή και ανακαίνιση του θεάτρου κ.α.
Την επομενη χρονιά πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες όλων για την ανεύρεση πόρων ώστε να δρομολογηθούν δυο μεγάλα έργα: Η ανέγερση Ιατρείου και η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Ελευσίνας χάρις στο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας. Κατασκεύασε παγκάκια και παρείχε υλικά για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και τη λειτουργία της Κατασκήνωσης. Υλικά προσέφερε και ο Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας.