Πασχαλινό Παζάρι 2021

Μπορεί να μην έγινε το Χριστουγεννιάτικό αλλά θα γίνει το πρώτο Πασχαλινό Παζάρι.
Παρόλο που η πανδημία και τα μέτρα ασφαλείας δεν κατέστησαν δυνατή τη «φυσική» παρουσία του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου παζαριού μας, οι εθελοντές μας, με την ίδια διάθεση για προσφορά, προετοιμάζουν πυρετωδώς το πρώτο Πασχαλινό παζάρι από τα «Χαρούμενα παιδιά- Χαρούμενα νιάτα».
Οι φίλες/φίλοι και οι εθελοντές/εθελόντριες δουλεύουν με μεράκι εδώ και ένα μήνα και παρασκευάζουν μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, σοκοπάστες, κουλούρια πασχαλινά, σοκολατάκια και κατασκευάζουν λαμπάδες και πρωτότυπες κατασκευές (σουβέρ, μαγνητάκια, σελιδοδείκτες κ.α.) που μαζί με τσάντες, μυρωδικά και κρασιά, προσφορά της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, θα διατεθούν σε όσους θέλουν να συνδυάσουν τις πασχαλινές τους αγορές με την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα-Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.
Θα διατίθενται έτοιμα πακέτα δώρων των 10,20 ή 30€ που θα παρουσιάστούν αναλυτικά με φωτογραφίες στο kataskinosi.gr ενώ σε καθένα από αυτά θα μπορούνε να προστίθενται λαμπάδες, τσάντες ή κρασιά.
Οι παραγγελίες θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά στο site της κατασκήνωσης είτε τηλεφωνικά από τις 5 έως τις 15 Απρίλιου 2021 ενώ η παραλαβή τους θα γίνεται από 19 έως 24 Απρίλιου, 11:00- 19:00 από τα γραφεία μας στη πλατεία Βικτωρίας, Χέυδεν 14, Αθήνα.
Παραγείλτε λοιπόν εγκαίρως τα πακέτα της αρεσκείας σας, απολαύστε το περιεχόμενό τους και βοηθήστε κάποια παιδιά να πάνε Κατασκήνωση το καλοκαίρι.
Για επιπλέον πληροφορίες ή τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους Δημήτρη Αντωνίου (6977316460), Αλέξανδρο Αλεξανδρίδη (6945334032) και Μαριλού Μίλλες (6907707988).