10ο εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης

Το 10ο Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης που ήταν προγραμματισμένο για τις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020 δεν μπορεί να γίνει λόγω των απαγορεύσεων.

Σε πολλές συνεδριάσεις συζητήθηκε το θέμα της του φετινού Παζαριού που είναι μία από τις κύριες πηγές εσόδων που χρηματοδοτούν τις δράσεις που οργανώνουμε για τα παιδιά και τους νέους.
Αν και η ομάδα κατασκευών άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα και γούρια, πολλές φίλες μας να παρασκευάζουν μαρμελάδες και άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας και πολλοί φίλοι να μας διαθέτουν «άχρηστα» για εκείνους αλλά χρήσιμα για άλλους βιβλία, είδη σπιτιού, τσάντες, κοσμήματα κλπ, ο Φωκιανός παραμένει κλειστός για κάθε δραστηριότητα και οι μετακινήσεις είναι πολύ δύσκολες.
Έγιναν σκέψεις για άλλους χώρους και διαδικτυακή προώθηση των μικρών θησαυρών που έχουμε αλλά κρίθηκε σκόπιμο να αναβληθεί το Παζάρι για το Πάσχα ή για καλύτερες εποχές.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε να λύσουμε και το πρόβλημα της αποθήκης αφού ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μακρής που τόσα χρόνια μας την παραχωρούσε δωρεάν, και τον ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό, δεν την έχει πια στην ιδιοκτησία του.
Συνεχίζουμε να προσπαθούμε και θα έρθουν καλύτερες εποχές!
Διαρκής ενημέρωση στο:
https://www.facebook.com/groups/362733537223638/permalink/1790419477788363