25η Έκθεση προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου

Πέρασαν δύο χρόνια από την προηγούμενη Έκθεση και ήδη έχουμε προγραμματίσει την επόμενη, 25η  Έκθεση Προσφοράς Καλλιτεχνών, που θα γίνει από 1-15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” που μας παραχωρεί ο ΟΠΑΝΔΑ.

Διαβάστε την παρακάτω επιστολή και ελπίζουμε ότι έργα σας θα κοσμήσουν και αυτή την Έκθεση και θα επιτρέψουν στα παιδιά της μεγάλης ανάγκης να ζήσουν καλύτερα, έστω για λίγο.

Μπορείτε να μας δώσετε έργο σας από τώρα μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων που μας παραχωρεί το Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα”  στο Θησείο (το παλιό πιλοποιείο Πουλόπουλου) στην Ηρακλειδών, θα οργανώσουμε, το από 1 έως 15 Οκτωβρίου  2017, την 25η  Έκθεση Προσφοράς Καλλιτεχνών και Βιβλίου.

Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1964, τότε που ο ιδρυτής του Σωματείου μας, π.Γεώργιος Πυρουνάκης κάλεσε τους Καλλιτέχνες και Λογοτέχνες να δωρίσουν έργα τους για να συμβάλουν στη δωρεάν φιλοξενία παιδιών με πολλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στους πρόποδες του όρους Πατέρας.

Γιάννης Τσαρούχης, Γιώργος Βακιρτζής, Γιώργος Βαρλάμος, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Τέτσης, Γιάννης Μόραλης, Έρση Χατζημιχάλη, Βάσω Κατράκη, Άρια Κομιανού, Γιώργος Σικελιώτης, Γιάννης Μιγάδης  είναι μερικοί από τους περισσότερους από πεντακόσιους  Ζωγράφους, Χαράκτες και  Γλύπτες που ανταποκρίθηκαν από το 1964 και μετά και τα έργα τους κόσμησαν τις Εκθέσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

Απευθυνόμαστε σε σας και ζητάμε να προσφέρετε ένα νέο έργο σας για την Έκθεση, αφού το προηγούμενο έργο έχει ήδη διατεθεί, και σας διαβεβαιώνουμε ότι τα χρήματα, που θα εισπραχθούν από τη διάθεσή του, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου προς όφελος των παιδιών. Όλοι όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειές μας είναι εκπαιδευμένοι εθελοντές που προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους για τη δωρεάν σίτιση και τη ψυχοκοινωνική στήριξη των 140 παιδιών κάθε χρονιάς.

Επισκεφθείτε το site μας kataskinosi.gr  για να μάθετε περισσότερα για μας και απαντήστε θετικά στην έκκλησή μας είτε τηλεφωνώντας στα Γραφεία μας (2103226019) ή στο Στρατή Πυρουνάκη (6936945206) είτε στέλνοντας ένα e-mail στο kataskinoseis@yahoo.com.