Χορηγίες 2020

Η Κατασκήνωση του 2020 ήταν διαφορετική αλλά και πάλι εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν καλοταϊσμένα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες κι αν στα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα, τα καταφέραμε.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε κάθε φίλη και φίλο, που πρόσφερε κάποιο ποσό αλλά και στους μεγάλους χορηγούς του 2020 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 3.000€. Αυτοί είναι: ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του, το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ που για 12η συνεχή χρονιά φορά υιοθέτησε τη φιλοξενία 10 παιδιών και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής. Ελπίζουμε και την επόμενη χρονιά να είναι όλοι συμπαραστάτες των προσπαθειών μας.
Μεγάλα ποσά προσφέθηκαν στη μνήμη του Νικολάου Μανασάκη και των πρόωρα και άδικα χαμένων φίλων μας Δημήτρη Λιωνή και Μάριου Μπότσαρη, που θα προτιμούσαμε να είναι ακόμα μεταξύ μας.
Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω του εκπροσώπου της Αιμίλιου Βραχυπέδη και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσαν πολύ σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων, που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πήγαν καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER και της UPFIELD, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΣΜΟΣ, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, η COCA COLA, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, η EL BISCO, η CHIPITA, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Ι&Σ ΑΕΕ, η LEADER, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, η ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η BINGO-TOTTIS, η PLANET FRUITS, η ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, οι ΜΑΚΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, η GENERAL SERVICES, η ΕΦΗ ΛΑΜΠΙΡΗ και η Α.ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός κάλυψαν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα.
Ο Δήμος Ελευσίνας προσέφερε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη της πανδημίας αλλά και άλλα, απαραίτητα για την Κατασκήνωση, υλικά.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν, κατά ISO 9001 και ISO 22000, τις υπηρεσίες, που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν, της ΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ που χορηγεί τα πιστοποιητικά αναλύσεων νερού και φαγητού αλλά και της SWISS APROVAL INERNATIONAL που πιστοποιεί την Παιδική Χαρά.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.