Χορηγίες 2021

Η Κατασκήνωση του 2021 ήταν διαφορετική αλλά και πάλι εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν καλοταϊσμένα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες κι αν με τα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα, τα καταφέραμε.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε κάθε φίλη και φίλο, που πρόσφερε κάποιο ποσό ή που αγόρασε λαχνούς της Λαχειοφόρου Αγοράς αλλά και στους μεγάλους χορηγούς του 2021 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 2.500€.
Αυτοί είναι: ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του, το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ που για 14η συνεχή χρονιά φορά υιοθέτησε τη φιλοξενία παιδιών και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.
Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω του εκπροσώπου της Αιμίλιου Βραχυπέδη και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσαν πολύ σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων, που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πήγαν καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, η UPFIELD, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΣΜΟΣ, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, η COCA COLA-3Ε, η ΜΙΣΚΟ-BARILLA, η EL BISCO, η CHIPITA, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Ι&Σ ΑΕΕ, η ΑΣΤΑΡΤΗ-ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, η BINGO-TOTTIS, η PLANET FRUITS, η ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, η FRIESLANDCAMPINA, η ΦΙΛΗΣ Α.Ε., η GENERAL SERVICES, και το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός κάλυψαν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα. BINGO – TOTTIS
Ο Δήμος Ελευσίνας και το Π.Α.Κ.Π.Α.Α. Ελευσίνας προσέφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη της πανδημίας αλλά και άλλα, απαραίτητα για την Κατασκήνωση, υλικά.
Απόλυτα αναγκαία, όπως αποδείχτηκε κατά την πυρκαγιά, ήταν η βοήθεια που παρείχε η POLYECO S.A. για την αποκομιδή κλαδιών και ξύλων.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν, κατά ISO 9001 και ISO 22000, τις υπηρεσίες, που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν, της ΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ που χορηγεί τα πιστοποιητικά αναλύσεων νερού και φαγητού αλλά και της ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε. που πιστοποιεί την Παιδική Χαρά.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.