Χορηγίες 2021-Ιούνιος

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης οι χορηγίες είναι μειωμένες όμως υπάρχουν φίλοι που ζουν στο εξωτερικό που βοηθούν όσο μπορούν.
Ένας μεγάλος μας φίλος, που δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του και συνεχίζει για πολλά χρόνια να μας ενισχύει με σημαντικά ποσά, είναι και αυτή τη χρονιά ο μεγάλος υποστηρικτής των προσπαθειών μας.
Το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ για 14η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των προσπαθειών μας αφού μας χορήγησε το ποσό των 2.500€ για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών συνεχίζονται και πηγαίνουν σχετικά καλά. Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διαθέτουν και εφέτος σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών ενώ ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ προσφέρει υλικά και εξοπλισμό.
Την εβδομάδα που μας έρχεται περιμένουμε στην Κατασκήνωση τρόφιμα και υλικά από εταιρείες που πολλά χρόνια τώρα μας προσφέρουν τα προϊόντα τους και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με άλλες στις οποίες έχουμε απευθυνθεί.
Μπορείτε να δείτε τα τρόφιμα και τα υλικά που χρειαζόμαστε στη σελίδα
http://www.kataskinosi.gr/?page_id=776 και να επικοινωνήσετε με το Δημήτρη Αντωνίου στο 6938060296.
Αν θέλετε να προφέρετε χρήματα δείτε τους IBAN των λογαριασμών του Σωματείου και καταθέστε οποιοδήποτε ποσό για να συμβάλετε στη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών της Κατασκήνωσης.