Χορηγίες 2022

Η Κατασκήνωση του 2022 ήταν διαφορετική αλλά και πάλι εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν καλοταϊσμένα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες κι αν με τα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα, τα καταφέραμε.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε κάθε φίλη και φίλο, που πρόσφερε κάποιο ποσό ή που αγόρασε λαχνούς της Λαχειοφόρου Αγοράς αλλά και στους μεγάλους χορηγούς του 2022 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 2.500€.
Αυτοί είναι: ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και ο Δημήτρης Λαιμός με την εταιρεία Glencore International AG.
Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω του εκπροσώπου της Αιμίλιου Βραχυπέδη και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσαν πολύ σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων, που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πήγαν αρκετά καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, η UPFIELD, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΣΜΟΣ, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, η COCA COLA-3Ε, η ΜΙΣΚΟ-BARILLA, η ΠΙΝΔΟΣ, η PLANET FRUITS, η OHONOS SNACK, η ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ο Λευτέρης Λαχουβάρης της ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, η EL BISCO, η FRIESLANDCAMPINA, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Ι&Σ ΑΕΕ, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ και ο Βασίλης Παπανικολάου.
Η ΦΙΛΗΣ A.E., η ECORECOVERY SA, η GENERAL SERVICES, η Χ.ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ και ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος προσέφεραν εξοπλισμό και υλικά για την αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγια του 2021 ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός κάλυψαν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα.
Ο Δήμος Ελευσίνας και το Π.Α.Κ.Π.Α.Α. Ελευσίνας προσέφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη της πανδημίας αλλά και άλλα, απαραίτητα για την Κατασκήνωση, υλικά ενώ, απόλυτα αναγκαία, ήταν η βοήθεια που παρείχε η POLYECO S.A. και ο Δήμος Μάνδρας για την αποκομιδή καμένων κλαδιών και ξύλων.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν, κατά ISO 9001 και ISO 22000, τις υπηρεσίες, που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν, της ΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ που χορηγεί τα πιστοποιητικά αναλύσεων νερού και φαγητού.
Για το μεγάλο έργο της φετινής χρονιάς, τη Νέα Παιδική Χαρά, που ενθουσίασε παιδιά και εθελοντές, το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσε τα μεγαλύτερα ποσά για την εκτέλεση του έργου ενώ, φίλοι από το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα συνέβαλαν επίσης. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αντώνη Παπακυριάκη και της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Α.Ε. σε υλικά και στην κατασκευή του αλλά και της ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε. και του Π.Τριανταφύλλου που πιστοποίησαν δωρεάν τη νέα Παιδική Χαρά.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.