Χορηγίες 2023

Η Κατασκήνωση του 2023 έγινε ενώ οι τιμές τροφίμων, καυσίμων και υλικών έχουν αυξηθεί υπερβολικά και παρά τα πενιχρά οικονομικά μας καταφέραμε τα παιδιά να είναι καλοταϊσμένα και πολύ χαρούμενα.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε κάθε φίλη και φίλο, που πρόσφερε κάποιο ποσό ή που αγόρασε λαχνούς της Λαχειοφόρου Αγοράς 2023, αλλά και στους μεγάλους χορηγούς του 2023 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 1.000€.
Αυτοί είναι: ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του ενώ το ίδιο ισχύει και για φίλους από το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ελβετία και βέβαια την Ελλάδα και ακόμα η PLEIADES SHIPPNG, η ALPHA BANK, η ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑΣ Α.Ε. κ.α.
Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω του εκπροσώπου της Αιμίλιου Βραχυπέδη και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσαν πολύ σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων, που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πήγαν αρκετά καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, η UPFIELD, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, ο Χρήστος Ζαβιτσάνος της ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο Στέλιος Ζαχαρίας της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, η COCA COLA-3Ε, η PLANET FRUITS, η ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ο Λευτέρης Λαχουβάρης της ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, η EL BISCO, η FRIESLANDCAMPINA, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Ι&Σ ΑΕΕ, η VESTA FOODS, η SEPTONA και οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗΣ.
Η ΔΕΗ Α.Ε., η ΦΙΛΗΣ A.E. η GENERAL SERVICES, η Χ.ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο Γιάννης Μώρας προσέφεραν εξοπλισμό και υλικά ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός κάλυψαν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα.
Ο Δήμος Ελευσίνας και το Π.Α.Κ.Π.Α.Α. Ελευσίνας πρόσφεραν υλικά απαραίτητα για την Κατασκήνωση και σημαντική ήταν η βοήθεια που παρείχε η POLYECO S.A. για την αποκομιδή καμένων κλαδιών και ξύλων και ο Δήμος Μάνδρας για την αποκομιδή απορριμμάτων, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του Αντώνη Παπακυριάκη και της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Α.Ε. στην συντήρηση της Παιδικής Χαράς.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS, που πιστοποιεί δωρεάν, κατά ISO 9001 και ISO 22000, τις υπηρεσίες, που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν, της ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε. και του Π.Τριανταφύλλου, που πιστοποίησαν δωρεάν την Παιδική Χαρά και της ΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, που χορηγεί τα πιστοποιητικά αναλύσεων νερού και φαγητού.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ό,τι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.