Χορηγίες και Λαχειοφόρος αγορά 2019

Πολλά χρόνια τώρα οι χορηγίες έχουν μειωθεί και το μικρό αποθεματικό μας θα εξαντληθεί για να καλυφθούν τα έξοδα της φιλοξενίας των παιδιών. Όμως κάποιοι, φίλοι και ενισχυτές από τα παλιά, βοηθούν ακόμα όσο μπορούν.
Ένας μεγάλος μας φίλος, που δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του και συνεχίζει για πολλά χρόνια να μας ενισχύει με σημαντικά ποσά, είναι και τούτη τη χρονιά ο μεγάλος υποστηρικτής των προσπαθειών μας.
Το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ για 12η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των προσπαθειών μας αφού μας χορήγησε το ποσό των 5.000€ για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας των παιδιών.
Δείτε κάτω-κάτω στη σελίδα αυτή τα IBAN των λογαριασμών του Σωματείου και καταθέστε οποιοδήποτε ποσό για να συμβάλετε στη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών της Κατασκήνωσης.
Η κλήρωση του Λαχείου που είναι μια βασική πηγή εσόδων σε αυτή τη δύσκολη εποχή έγινε στις 26 Ιουνίου 2019. Οι αριθμοί που κερδίζουν τους 30 πίνακες και τα 70 βιβλία έχουν αναρτηθεί στο:
https://kataskinosi.gr/klirosi-lacheioy-2019/
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγόρασαν ή διέθεσαν Λαχνούς. Οι τυχεροί ας επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των πινάκων ή των βιβλίων.