Χορηγίες τροφίμων και υλικών 2019

Η Κατασκήνωση ήταν εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν καλοταϊσμένα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες και ξένοι εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες όμως στα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που μας χορήγησε 10.000€ και στους άλλους μεγάλους χορηγούς του 2019 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 3.000€. Αυτοί ήταν το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ και ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του. Ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι όλοι συμπαραστάτες των προσπαθειών μας.
Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω των εκπροσώπων της Ανδρέα Καλλέργη και Αιμίλιου Βραχυπέδη Και το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ διέθεσαν πολύ σημαντικά ποσά για την αγορά τροφίμων που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πήγαν καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΣΜΟΣ, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ HOME PROJECT, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας της ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ, η COCA COLA, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, η EL BISCO, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Ι&Σ ΑΕΕ, η FRIESLAND, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, η ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η ΗΛΙΟΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ, η CHIPITA, η BINGO-TOTTIS, οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, το Παντοπωλείο ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΔΙΑΚΟΜΗ, η 3 ΑΛΦΑ, η PLANET FRUITS, οι ΜΑΚΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, η GENERAL SERVICES, η ΕΦΗ ΛΑΜΠΙΡΗ, η DANONE, η ΕΒΓΑ , η TASTY, η OLD BAKER, η ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ και η Α.ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός κάλυψαν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα.
Σημαντική είναι η προσφορά της TUV HELLAS που πιστοποιεί δωρεάν, κατά ISO 9001 και ISO 22000, τις υπηρεσίες, που παρέχουν οι Κατασκηνώσεις στα παιδιά που φιλοξενούν, αλλά και της EUROCERT που πιστοποιεί την Παιδική Χαρά.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών αυτών που δείχνουν ευαισθησία στα πολλά και σημαντικά προβλήματα παιδιών και νέων και βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται κοντά μας.


Μπορείτε να δείτε τα τρόφιμα και τα υλικά που χρειαζόμαστε στη σελίδα
https://kataskinosi.gr/?page_id=776 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε e-mail.