Εγγραφές παιδιών 2023

Πολλοί φορείς (Ιδρύματα, Δομές προσφύγων και Οργανώσεις που φροντίζουν παιδιά στη διάρκεια του χειμώνα) έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας και θέλουν τα παιδιά που φροντίζουν να είναι μαζί με τα άλλα στην Κατασκήνωση τον Ιούλιο. Οι εγγραφές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο διάστημα 12 έως 23 Ιουνίου 2023 σε Αθήνα και Ελευσίνα και θα γίνουν με ευθύνη της κ. Μαρίας Σπάτουλα, Παιδαγωγού-Εμψυχώτριας.
Οι φορείς υποδοχής των παιδιών αλλά και οι γονείς των παλιών κατασκηνωτών, που θα γράψουν τα παιδιά τους στα Γραφεία μας στην Αθήνα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μετά τις 5 Ιουνίου με την κ.Μαρία Σπάτουλα στο 69848822637 ενώ όσα θα γραφτούν στη Ελευσίνα, στη Φιλική Φωλιά Ελευσίνας, με τον κ.Γιώργο Χ.Πυρουνάκη στο 2105543186 για να κλείσουν ραντεβού για την εγγραφή.
Επισημαίνεται ότι η εγγραφή του παιδιού θα γίνει μόνο εφόσον προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ιατρικές βεβαιώσεις.
Προς το παρόν η Κατασκήνωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τη 1η εβδομάδα του Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου 2023.