Τριήμερο Εργασιών στο Βουνό 2, 3 και 4 Ιουνίου!

Κάθε χρόνο πρέπει να γίνονται πολλές εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων όπως γενική αποψίλωση με τα χλοοκοπτικά, καθαρισμοί, βαψίματα, συντήρηση των μηχανημάτων κουζίνας ενώ μετά την καταστροφική πυρκαγιά πρέπει να συνεχιστούν οι εργασίες που έχουν αρχίσει το χειμώνα, δηλαδή κόψιμο των καμένων δένδρων, αποκατάσταση ζημιών στα υδαυλικά, ηλεκτρολογικά και πυροσβεστικά δίκτυα.
Τα κλαδιά που έχουν συγκεντρωθεί και έχουν δημιουργήσει δύο τεράστιους σωρούς, θα απομακρυνθούν με τη βοήθεια της POLYECO S.A., χάρις στο ενδιαφέρον του Διευθυντή της Δημήτρη Τηνιακού.
Θα γίνουν εργασίες συντήρησης της νέας Παιδικής χαράς από συνεργείο της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Α.Ε. με φροντίδα του Αντώνη Παπακυριάκη.
Είναι πάρα πολλά όσα έχουν να γίνουν και χρειάζονται χέρια και καλή διάθεση. Ας μαζευτούμε όσο περισσότεροι μπορούμε και ας πούμε και σε φίλες και φίλους μας, που έχουν όρεξη για δουλειά, για να περάσουμε ένα τριήμερο στο όρος του Πατέρα, στον καθαρό αέρα. Θα δουλέψουμε και θα περάσουμε καλά.
Η Κατασκήνωση θα ανοίξει το βράδυ της Παρασκευής 2/6/2022 και οι δουλειές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3/6 στις 9 το πρωί για να μη χάσουμε τη μέρα.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Δημήτρη Αντωνίου στο 6938060296, για να προγραμματίσουμε τις προμήθειες γιατί όσοι δουλεύουν πρέπει να τρέφονται καλά!