Οι Εθελοντές του 2022 ετοιμάζονται

Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο όλα γίνονται αποκλειστικά από εθελοντές που δεν έχουν καμμιά υλική ανταμοιβή. Αρκούνται στη χαρά που δίνουν στα παιδιά και τις όμορφες μεταξύ τους σχέσεις.
Απευθυνθήκαμε στους ενεργούς εθελοντές μας και πολλοί από αυτούς μπόρεσαν να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμά μας να βοηθήσουν και στη φετινή προσπάθεια. Στην ομάδα προστέθηκαν και 15 νέοι φίλοι και φίλες. ενώ κάποιοι από τους παλιούς ξένους εθελοντές θα ξαναέρθουν. Έτσι η Κατασκήνωση ξεκινάει με ελάχιστες δυσκολίες στη στελέχωσή της.
Οι εθελοντές, όποτε μπαίνουν στην Κατασκήνωση θα πρέπει να έχουν κάνει rapid test και τα πήγαινε-έλα πρέπει να περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα.
Η Οργανωτική συνάντηση των εθελοντών του 2022 θα γίνει και εφέτος στο Πάρκο Ελευθερίας τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 όπου θα ανακοινώθούν από τον Διευθυντή της Κατασκήνωσης Πέτρο Καλλίτση οι ρόλοι που καθένας θα έχει στην Κατασκήνωση και θα αποφασιστεί το θέμα των κραυγών.
Την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Κατασκήνωση θα γίνουν τα σεμινάρια για το πρόγραμμα, τους ρόλους αλλά και την Πυρόσβεση.
Τα προγράμματα των επιμέρους ωρών του προγράμματος, βασισμένα στους παιδαγωγικούς στόχους για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών, είναι έτοιμα.
Κάνουμε ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια και υψηλούς στόχους τα παιδιά στην Κατασκήνωση.
Διαρκής ενημέρωση των εθελοντών στο site μας αλλά και στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/8327554133/