Ολοκληρώθηκε η 27η Έκθεση προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου

Η ‘Εκθεση προσφοράς που έγινε από 10 έως 19 Οκτωβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο (το παλιό Πιλοποιείο Πουλόπουλου) στην Ηρακλειδών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σημείωσε σχετική επιτυχία λόγω της οικονομικής κρίσης της εποχής.
Εκτέθηκαν 117 έργα 79 καλλιτεχνών και πολλά βιβλία. Ήταν μια πολύ όμορφη έκθεση που στήθηκε με επιμέλεια του Κοσμήτορα της Σχολής Καλών Τεχνών Καθηγητή Άγγελου Αντωνόπουλου. Άξιζε να δει κανείς την Έκθεση έστω και για να θαυμάσει μόνον τα εξαιρετικά έργα που περιλάμβανε.
Διατέθηκαν 23 έργα, 8 κεραμικά και αρκετά βιβλία.
Στο επόμενο ΘΡΟΙΣΜΑ θα βρείτε όλους τους Καλλιτέχνες που συμμετείχαν, ενώ σε λίγες μέρες θα μπορείτε να δείτε τα έργα της Έκθεσης στο: http://www.kataskinosi.gr/
Τα έργα που έμειναν αδιάθετα θα κοσμούν τις επόμενες Εκθέσεις μας αλλά και την διαρκή Έκθεση που λειτουργεί στα Γραφεία μας, απ΄ όπου και θα διατίθενται σε ανθρώπους που θέλουν να ενισχύσουν το έργο μας για τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης ή σε τυχερούς της Λαχειοφόρου αγοράς που γίνεται για τον ίδιο λόγο.
Η επόμενη, 28η Έκθεση Προσφοράς Έργων Τέχνης, είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του 2025.