Τριήμερο Εργασιών στο Βουνό 7-8-9 Ιουνίου!

Κάθε χρόνο πρέπει να γίνονται πολλές εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων, όπως γενική αποψίλωση με τα χλοοκοπτικά, καθαρισμοί, βαψίματα, συντήρηση των μηχανημάτων κουζίνας, επισκευές δικτύων κ.α. Οι εργασίες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021, δηλαδή το κόψιμο των καμένων δέντρων, πρέπει να συνεχιστούν! Κλαδιά και κορμοί που έχουν συγκεντρωθεί σε τεράστιους σωρούς, θα απομακρυνθούν με τη βοήθεια της POLYECO S.A., χάρις στο συνεχές ενδιαφέρον του Διευθυντή της Δημήτρη Τηνιακού.
Είναι πάρα πολλά όσα έχουν να γίνουν και χρειάζονται χέρια και καλή διάθεση. Ας μαζευτούμε όσο περισσότεροι μπορούμε και ας πούμε και σε φίλες και φίλους μας, που έχουν όρεξη για δουλειά, για να περάσουμε ένα τριήμερο στο όρος του Πατέρα, στον καθαρό αέρα. Θα δουλέψουμε και θα περάσουμε καλά.
Η Κατασκήνωση θα ανοίξει το βράδυ της Παρασκευής 7/6/2024 και οι δουλειές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8/6 στις 8.30 το πρωί για να μη χάσουμε τη μέρα και την ίδια ώρα θα ξεκινήσουμε την Κυριακή 9/6 αφού πρέπει να φύγουμε νωρίς μιας και την Κυριακή είναι ημέρα εκλογών.